Jump to content
theguyintheshed

Is 'Search' function functional?

Recommended Posts

Hello all,

 

New member to The Terminal forum, and I would search to see if this has been answered, but no matter what I enter to search for, it returns 'no results'.

 

I know many moderators get grumpy about bandwidth being used for the same query from a gazilion newbies, so I try to search before I bother anyone,  Still, if a topic is about 'Engines', is tagged 'Engines', and I search for 'engines', I should get some kind of result. Yes? Any response appreciated.

 

I am always willing to accept the proposition that I'm doing something wrong, or just plain stupid, so fire away.

Share this post


Link to post
Share on other sites

the site and forum seems to have been experiencing some problems in the last period. for me random links didn't work at one time and i couldn't browse around abut now it's all working fine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmmm, it seems it's not working for me either. :(

 

Hopefully one of the moderators will notice this and try to fix it. There's still tons of cools tuff buried in these forums :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well, for starters, he's the owner of the forums ;) nostalgically attached to this small community.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×