Jump to content

Weird graphic bugs & slow performance


Trasher64
 Share

Recommended Posts

Hello people. I'm having some weird problems with EBFD.

While im playing this game i get some weird graphic bugs. Every rock starts to flicker and then it comes back to normal. This happens everytime when i play this game.

Also, sometimes the game just gets slower and slower. Usually i have 60 frame(wont give more) but when i create 10units or more it comes down to 20. It's pretty annoying to play with that frame rate. After i save my game it starts to work again(the performance). As for the graphic thing, i've updated my 3D card's drivers but it didnt seem to help not one bit..

My system specs are: AMD 64 3200+,1GB and Club3D x800XL.

Thanks for reading & please help me  8)

Link to comment
Share on other sites

Does spice look all weird, too? I used to have a similar problem when using the Omega drivers.

I have no idea what a 'Club3D x800XL' is, I'm afraid.

Try deactivating/activating Vsync through your graphics control panel. And generally tweak your options to see if it helps anything.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...