Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'team'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Dune Games
    • Emperor: Battle for Dune
    • Dune 2000
    • Dune Editing
    • Other Dune Games
  • General Discussion
    • Duniverse
    • General
    • Gaming
    • Fan Fiction
    • Technical Issues, News, & Reviews
    • Politics, Religion, & Philosophy
  • The Terminal
    • Railroad Tycoon 3 Discussion
    • Railroad Tycoon 2 Discussion
    • The Terminal General Discussion
    • The Terminal News
  • Hosted Sites
    • Arrakis
    • Shiroko's FAQs

Categories

  • Emperor: Battle for Dune
    • Fan Maps
    • Official Map Packs
    • Editors
    • Modifications
    • Patches
    • Video
    • Audio
    • 3D Screenshots
    • FAQs
    • Wallpaper
    • Misc
    • Soundtrack
  • Dune 2000
    • Patches
    • Audio
    • Fan Maps
    • Trainers
    • Modifications
    • Editors
    • Savegames
    • FAQs & Help
    • Misc
  • Dune II
    • Audio
    • Patches
    • Editors
    • Programs
  • Dune Editing
    • Emperor Mods
    • Mod Music
    • Modifications
    • Utilities
    • Games
    • Documents
    • Other Game Modifications
  • Other
    • FED2k Newsletters
    • Fan Art
    • Audio
    • Themes
    • News "Extras"
    • Projects
    • Articles
  • Dune Generations
    • Video
    • Video Demo
    • Misc
  • Dune
    • Misc
    • Audio
  • The Terminal
    • Railroad Tycoon 3
    • Railroad Tycoon 2

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi. I've been having trouble getting an Emperor: Battle for Dune coop campaign going. Whenever the game is about to start, it freezes and then crashes at the loading screen. I remember getting it to work at one point, but I don't remember what we did at all. Has anyone else been able to get it working? Is there something special we have to do to get it to work? Here are my system specs, in case it helps: MS WIndows Vista Home Premium 64-bit SP2 AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor 6 gb RAM NVIDIA GeForce 9800 GT Comodo Firewall Avast! Antivirus Disabling our firewalls/Avast didn't do anything. My friend has pretty much the same system specs except he has Windows 7. Another question: how do you get teams going in a LAN game? IIRC you can't ally with computers, but I've never known how to ally with other human players. Is there something I'm missing here?
×