Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'compatable'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Dune Games
    • Emperor: Battle for Dune
    • Dune 2000
    • Dune Editing
    • Other Dune Games
  • General Discussion
    • Duniverse
    • General
    • Gaming
    • Fan Fiction
    • Technical Issues, News, & Reviews
    • Politics, Religion, & Philosophy
  • The Terminal
    • Railroad Tycoon 3 Discussion
    • Railroad Tycoon 2 Discussion
    • The Terminal General Discussion
    • The Terminal News
  • Hosted Sites
    • Arrakis
    • Shiroko's FAQs

Categories

  • Emperor: Battle for Dune
    • Fan Maps
    • Official Map Packs
    • Editors
    • Modifications
    • Patches
    • Video
    • Audio
    • 3D Screenshots
    • FAQs
    • Wallpaper
    • Misc
    • Soundtrack
  • Dune 2000
    • Patches
    • Audio
    • Fan Maps
    • Trainers
    • Modifications
    • Editors
    • Savegames
    • FAQs & Help
    • Misc
  • Dune II
    • Audio
    • Patches
    • Editors
    • Programs
  • Dune Editing
    • Emperor Mods
    • Mod Music
    • Modifications
    • Utilities
    • Games
    • Documents
    • Other Game Modifications
  • Other
    • FED2k Newsletters
    • Fan Art
    • Audio
    • Themes
    • News "Extras"
    • Projects
    • Articles
  • Dune Generations
    • Video
    • Video Demo
    • Misc
  • Dune
    • Misc
    • Audio
  • The Terminal
    • Railroad Tycoon 3
    • Railroad Tycoon 2

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Location

Found 1 result

  1. I downloaded gruntmod's Dune 2000 and everything installed properly and the menu and multiplayer hub work without problem. But when I select "Launch Campaign" or launch a mission the screen goes black and I get an error message reading: SetDisplayMode returned -2147467263 [ gGameticks = 0 ] I have a Gigabyte Brix running Windows 7 and a Nvidia graphics card and I know it's enough to run this game. But after trying different compatibility modes and messing with the preferences on DUNE2000.exe like the support and troubleshooting sections of the manual said, nothing changed. No sound, no images, no game. My DPI is at the default setting 100% so I know that isn't the problem. Please help me figure this out. I love this game and want to play it so much.
×
×
  • Create New...